DIENSTEN VAN TUINSCHAP

Tuinschap is er voor alles in je tuin. Al ruim twaalf jaar combineert Tuinschap zijn passie en creativiteit in de werkzaamheden in de tuin. Wij doen er alles aan om jouw droomtuin te realiseren. Van grasmaaien tot het ontwerpen en aanleggen van een unieke tuin, je kan bij ons overal voor terecht. Kijk hieronder voor meer informatie over de diensten die wij aanbieden.
ONTWERP

Wil je een nieuw of aangepast ontwerp voor je tuin? Bij ons ben je aan het juiste adres voor een creatief en uniek ontwerp. Wij maken met behulp van een 3D programma een ontwerp voor je. 

Lees verder >>

 AANLEG

Wat is er mooier dan een tuinontwerp te realiseren? Wij hebben jarenlange ervaring met het aanleggen van tuinen. We werken met hoogwaardige materialen zodat je jarenlang van je tuin kan genieten.

Lees verder >>

ONDERHOUD

Lukt het niet om zelf je tuin te onderhouden? Wij kunnen dit voor je uit handen nemen. Van kleine tuinen tot grote projecten, voor zowel zakelijke klanten als particulieren.  

Lees verder >>


BEPLANTINGSPLAN

Ben je tevreden over je tuin, maar niet over de planten? Vind je ze bijvoorbeeld niet mooi of is het te veel onderhoud voor je? Wij kunnen een nieuw plan naar wens voor je maken en aanplanten. 

Lees verder >>

OVERIG

Op zoek naar iets anders? Kijk op deze pagina om te zien welke overige diensten wij nog meer aanbieden. In overleg is er veel mogelijk. Kijk ook eens naar onze pagina met het Maatwerk dat wij kunnen leveren.

Lees verder >>

SCHUREN EN OVERKAPPINGEN

Een schuur of overkapping laten maken? Wij kunnen dit geheel naar wens uitvoeren. Lees verder >>

 
 
 
 
E-mailen
Bellen